Vad är REV?

REV är en förkortning av REVENUE vilket översätts till avkastning på svenska. Vårt ambassadörsprogram handlar om REV-SHARE, alltså att dela på att dela på avkastningen. Det innebär att VÄLA PHOTO delar med sig till sina ambassadörer av avkastningen på den försäljningen som genereras via vårt REV program och App.

Så här fungerar det:

Kalle tipsar Anna om VÄLA PHOTOs app och ber då Anna att ange Kalles REV-ID vid beställning av produkter via appen. Då ger detta Kalle en ersättning på 7,50kr för varje beställning som Anna gör via appen. Senare tipsar Anna sin familj om appen och de anger då Annas REV-ID när de beställer, detta ger Anna 7,50kr per beställning OCH även Kalle får 7,50kr för dessa beställningar då det var han som värvade Anna! Där stannar Kalles väg i REV kedjan, men alla som han har värvat och deras ambassadörer i första led får Kalle REV för varje gång de beställer. REV programmet går alltså i två steg för alla som hjälper till att värva ambassadörer.

Hur får man då reda på sitt REV-ID?

Det är så enkelt som att man anger sitt personnummer baklänges, 10 siffror, det är ens REV-ID.

Jag vill inte ange mitt personnummer baklänges. Vad gör jag då?

Kontakta oss på rev(@)valaphoto.com så erhåller du ett annat REV-ID.

Hur får jag min ersättning?

VÄLA PHOTO kommer att betala ut din ersättning månadsvis till din bank eller via utbetalningsavi när belopp överstiger 300kr.

Jag vill bli REV ambassadör men har inte blivit värvad av någon, hur gör jag då?

Du som inte har blivit värvad av någon bekant men vill bli ambassadör för VÄLA PHOTO och tjäna ihop REV-ersättning  anger ditt eget personnummer baklänges vid registrering.

När får jag min första utbetalning?

Så fort ditt REV-ID har använts (värvade kunder handlat/beställt via app) kommer du att få en utbetalning följande månad eller när samlat belopp överstiger 300kr.

Kan jag se hur många beställningar som gjorts på mitt REV-ID?

När du får dina utbetalningar så kommer du att se hur många beställningar det avser.

Vem kontaktar jag om jag har frågor gällande ambassadörsprogrammet?

Maila till rev(@)valaphoto.com eller kontakta oss via www.facebook.com/nyavalaphoto