Om oss


1987 Startade Väla Foto & Labb på Väla Centrum. Då var butiken 17 kvadratmeter. 2008 slog vi upp portarna för "nya" Väla Foto & Labb och butiken har ökat till 150 ljusa kvadratmeter. Idag heter vi Väla Photo och vi erbjuder allt inom fototjänster, en timmes framkallning, fotoböcker, canvas, förstoring, ramar, album, ID fotgrafering m.m.

Besök oss först när du kommer till Väla så framkallar vi dina bilder medans du shoppar!


Väla Photo och dess medarbetare har alltid högsta produktkvalitet i sikte. Vi har sedan starten utvecklat vår kunskap i takt med tekniken och övergång från analog till digital teknik. En mångfald inom effektiv fotoproduktion som ger kunder möjlighet till det mesta inom foto inklusive specialanpassade arbeten som exempelvis retuscher av skadade bilder eller liknande.

Vårt mål är att ligga i framkant när det gäller fotoframkallning. 2017 investerade vi i ny utrustning vilket innebär att vi använder oss av 3st miljövänliga skrivare, varav ett större torrlabb som ersätter vårat tidigare labb, samt två stycken mini torrlabb för att även kunna erbjuda direktutskrifter.

Vi är väl medvetna om att idag har man ofta sina bilder i telefonen eller surfplattan. Därför har vi även investerat i en egen App för att det ska gå snabbt och enkelt att beställa bilder. Appen finns att hämta både i AppStore samt Google Play.